Algemene voorwaarden

1. De overeenkomst tussen Sneijder Academy en de jeugdspeler treedt in werking als het aanmeldingsformulier ingevuld is en de 1e proeftraining goed bevallen is.

2. De contributie moet voldaan zijn voor de dinsdag na de 1e proeftraining.

3. Een voetbalreeks bestaat uit 10 trainingen. Er zijn 3 reeksen per jaar. 1e reeks van september tot december, 2e reeks van januari tot april en de 3e reeks van mei tot juli.

4. Instroom is in nader overleg mogelijk. De hoogte van het lesgeld wordt bepaald door het aantal trainingen dat de speler tegoed heeft.

5. Sneijder Academy stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal en materiële schade in welke vorm dan ook.

6. Sneijder Academy stelt zich niet aansprakelijk voor blessures van de jeugdspeler opgelopen bij de trainingen/wedstrijden. Sneijder Academy is tevens niet aansprakelijk voor een al ontstane blessure(s) en/of al aanwezige fysieke klachten van de jeugdspeler.

7. Teruggave van een deel van het lesgeld is alleen mogelijk bij gebleken overmacht. (zoals bij duidelijk aantoonbare blessures of langdurige ziekte van de jeugdspeler)

8. Bij ziekte of andere afwezigheid beslist afmelden

9. Indien door omstandigheden de velden en de gymzalen afgelast of niet bruikbaar zijn dan wordt er ingehaald op een dan nog te bepalen datum.

10. De spelers zijn verplicht om in de kleding van Sneijder Academy te trainen en te spelen. Het tenue word verstrekt door Sneijder Academy. Het trainingspak of regenjack kan besteld worden door een mail te sturen naar info@sneijderacademy.com Draag bij extreme kou thermo kleding maar geen lange broek over het tenue.

11. Sneijder Academy maakt regelmatig foto’s en video-opnames tijdens de trainingen. Deze zijn bedoeld voor promotie, opleiding en training. Hier kan geen bezwaar tegen gemaakt worden.