Over ons

Wie zijn wij

Elke speler heeft talent, de vraag is alleen of dit talent de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen. Wij willen alle kinderen de gelegenheid bieden om te ervaren hoe het is om door professionals getraint te worden!

Daar heb je onder andere goede trainers (opleiders) voor nodig die jonge spelers kunnen aangeven en vertellen hoe je dit talent het beste kunt laten zien. Als je talent hebt voor voetballen is het heel belangrijk om dat talent verder te ontwikkelen. Spelers worden beter door betere medespelers, betere tegenstanders en door betere professionele trainers.

Trainers

Onze trainers van de Sneijder Academy zijn allemaal gediplomeerd en hebben veel ervaring. Wij geven veel persoonlijke aandacht aan de deelnemers d.m.v. een gespecialiseerde voetbaltraining die zal zorgen voor een betere ontwikkeling van hun beweeglijkheid, coördinatie, techniek, kracht, inzicht en zelfvertrouwen. Meer zelfvertrouwen (baas worden over de bal) zorgt voor meer plezier om hun hobby uit te oefenen.

Trainingen

Onze trainingen hebben als doel om spelers bewust te maken om techniek effectief te gebruiken in wedstrijdsituaties. De oefenstof die we gebruiken sluit hier helemaal bij aan. Het gaat ons er niet om dat spelers na de opleiding de bal 100 maal kunnen hooghouden of met een panna iemand door de benen kunnen spelen. Wij willen dat zij beter zijn geworden in de teamfuncties van het voetballen namelijk aanvallen, verdedigen en omschakelen. Wij willen de spelers naar een hoger niveau brengen. 

De trainingen zijn toegankelijk voor jongens en meisjes in de leeftijd van 5 t/m 16 jaar. 

Hoofddoel is om op een effectieve manier jonge talentvolle voetballers/voetbalsters beter te maken.

Iedere speler zal, afhankelijk van zijn eigen niveau, kennis maken met onze trainingsvormen waarin baas over de bal (techniektraining) centraal staat.

Jonge spelers/speelsters hebben tijdens wedstrijden van alles in hun hoofd om op het veld uit te voeren, alleen om datgene ook daadwerkelijk uit te kunnen voeren ontbreekt vaak de juiste techniek nog. Dit zal uitgebreid worden met voetbalechte vormen als afwerken, schijn- en passeerbewegingen, snel voetenwerk, richtingsveranderingen kleine partijen, grote partijen, traptechniek en nog veel meer voetbalaspecten.