Keeperstrainingen

Keeperstrainingen 2021/2022

De keeperstrainingen worden verzorgd door opgeleide keeperstrainers dan wel trainers die enige ervaring hebben in of met het keepen.

Als uitgangspunt voor de trainingen is gekozen voor ‘prestatie’ en ‘plezier‘ in keepen. Twee componenten die elkaar niet hoeven te bijten. Binnen de vereniging zijn de niveaus namelijk erg divers en ook de overweging om de training te gaan volgen zijn zeer verschillend. Afhankelijk van zijn/haar interesse en vooral ook mogelijkheden zullen de trainingen hierop worden afgestemd. Echter voor alle trainingen gelden technische en tactische uitgangspunten. Deze uitgangspunten zijn in principe voor de verschillende vergelijkbare niveaus hetzelfde. De hoofdreden waarom iemand de trainingen volgt is in veel gevallen dat hij/zij beter wil leren keepen. Of je nu veel of wat minder talent hebt, je wilt toch graag wat beter worden.

Het komen tot betere prestaties is dan ook ons doel. Om de trainingen in goede banen te kunnen leiden is er een aantal gedragsregels opgesteld. Bij deelname aan de trainingen gaan we ervan uit dat eenieder zich hieraan zal houden, zowel binnen als buiten het veld.

Vanaf 16 mei 2021 start de keeperstraining bij Sneijder Academy (o.v.v. Coronamaatregelen). Voor dit seizoen dien je voor de keeperstrainingen in te schrijven via https://sneijderacademy.com/aanmelden. De jeugdselectiekeepers worden geacht sowieso deel te nemen aan de keeperstrainingen, maar moeten zich ook inschrijven. Dit onder andere om de communicatie en informatie zo optimaal en duidelijk mogelijk te laten verlopen.